Vi arbejder stadig på menukortet, men lad os løfte sløret for hvad vi serverer de første dage efter åbningen den 15. august.

Som du kan se andetsteds, har vi som udgangspunkt åbent 4 dage om ugen og hver af de fire dage har forskelligt tema.

Torsdag er den lidt mere folkelige fællesspisning hvor vi serverer en hverdagsret, naturligvis på økologiske og biodynamiske råverer, til en fornuftig pris. Fredag bliver vi lidt mere restaurant-agtige og serverer vores klassikere samt noget innovativt. Lørdag er der frokost fra montren; du kan spise på stedet eller tage maden med som take-away. Og søndag serverer vi smørrebrød og – når vejr og ingredienser tillader det – vores økologiske flødeskumskager.

Alle dage har vi også Sydsjællands rigeste sortiment af økologiske og biodynamiske især danske oste. Vi er så drøn heldige at have fået fat i nogle af Knuthenlunds formidable guldvindende fåreoste.

Men mere om det senere. Her får du til gengæld menuen for de første fire dage.

Torsdag 15/8
Fællesspisning med Frikassé af Dalbakkegaard kylling & sommergrønt fra Knuthenlund, friskbagt brød af mel fra Lammehave og frisk salat med mormordressing af fløde fra Marjatta. 120 kr.

Lørdag 16/8
Fiskesuppe på Bisserup ørred, sursød syltet Knuthenlund-fennikel og brød af mel fra Lammehave

Lørdag 17/8
Frokost fra montren, f.eks. urtedeller, rødbedesalat og grillet kål rullet om friskost.

Søndag 18/8
Smørrebrød med f.eks. Muldiversets legendariske kyllingesalat, røget ørredmousse og rødbedemad med estragonmayo og ristede løg