Reservation

Velkommen i Muldiverset

Ring på tlf. 427 427 70, send os en mail på info@muldiverset.dk eller skriv på Messenger.

Vi mener at det er langt mere meningsfyldt at mennesker taler med mennesker, så vi har ikke et digitalt reservationssystem.

Skriver du, oplys altid antal deltagere, tidspunkt og hvis du reserverer til aften, ønske om den vegetariske eller kød/fisk-baserede menu. Reserverer du frokost til 8 eller flere, bedes du forudbestille hvilke varianter af smørrebrød I ønsker. Du kan bestille takeaway til både frokost og aften – med få undtagelser.

Til aften er reservation nødvendig og til frokost stærkt anbefalelsesværdigt. Ca. kl. 15 lukker køkkenet for at forberede aftenserveringen fredag og lørdag, men ønsker du sen frokost, er du velkommen til at bestille på forhånd.

Muldiverset fungerer som et cafeteria, så når du ankommer starter du med at finde dine drikkevarer, bestiller og betaler ved kassen og du får enten udleveret, eller vi kommer med din mad til bordet. Efterfølgende sætter du brugt service på opvaskevognen.

Frokost serveres fredag-søndag fra kl. 12:00 til ca 15 og middag serveres fredag og lørdag fra kl. 17:30. Takeaway kan afhentes på samme tidspunkter.

Du kan handle i butikken i hele åbningstiden.

Har du lyst til at kombinere besøget i Muldiverset med vandre- eller køretur på en af Danmarks smukkeste halvøer, kan du læse mere på jungshoved.net.

Åbningstider

  • Fredag kl. 11-21
  • Lørdag kl. 11-21
  • Søndag kl. 11-17
  • Mandag-torsdag lukket

Torsdag 9/5 (Kr.Himmelfartsdag) holder vi åbent til frokost kl. 12-17.

Vi holder ferielukket i uge 20-22 (13/5 – 2/6).

Du gør os en stor tjeneste hvis du betaler kontant eller med fysisk Dankort. Vi tager alle kreditkort, men vil hellere bruge penge på bedre råvarer end unødvendige gebyrer til finanssektoren.