MENU

Frokost, middag eller bare Sydsjællands bedste kaffe

FROKOST

Fredag til søndag fra kl. 12. Sandsynligvis Sydsjællands bedste smørrebrød. Økologisk, alt lavet fra bunden – fra mayonnaise til syltevarer – og på rugbrød fra Pabst Bakery eller friskbagt brød fra vores eget køkken. Altid vegetariske varianter. Ønsker du glutenfri, laktosefri, veganske varianter kan vi også det, men nævn det altid ved reservation. Kortet er med forbehold for ændringer.

  • Kartoffelmad med aioli special blend, sprøde hjemmeristede løg, surt fra Muldiversets syltekøkken & bacon (vegetar: uden bacon) 🍀, 80 kr.
  • Kyllingesalat af Dalbakkegaard-kylling, svampe fra Tvedemose og hjemmerørt mayonnaisecreme, surt fra Muldiversets syltekøkken & bacon, 90 kr.
  • Rødspættefilet vendt i rugmel og stegt i smør med citronmayonnaise og rejer, 100 kr.
  • Portobello med hjemmerørt dijonaise og syltede grønne tomater 🍀, 90 kr.
  • Karrysalat med æble og kapers, smilende æg fra Lammehave og biodynamisk rødløg – med Christiansøpigens sild eller uden til vegetarer 🍀, 90 kr.
  • A la Rejecocktail med 1000-øer-mayo, koldrøget økologisk laks og sød cherrytomat, 110 kr.
  • Smilende æg fra lammehave, aioli på jomfruolivenolie, søde cherrytomater, grillet asparges fra Møn Økologisk, friskhøstet radise og radisespirer fra Sydkysthaven på grillet brød bagt på ølandshvede fra Lammehave  🍀, 100 kr.

🍀 Vegetarisk mulighed.

LØRDAG AFTEN

Til vores Chill’Out Dinner lørdag aften kan du opleve ultrasensorisk gastronomi på økologiske og biodynamiske råvarer. Vi laver én ret – i flexitarisk og vegetarisk udgave. Til gengæld bruger vi tid, energi og sublime råvarer for at kunne skabe den optimale gastronomiske oplevelse. Og når vi siger, at vi laver alting fra bunden, mener vi det seriøst. Og vi tager den tid der skal til.

Lørdag 28. maj

Gourmet-kyllingenuggets, 225 kr

  • Gourmet-Nuggets af langtidsmarineret og dybtstegt kyllingebrystfilet fra Dalbakkegaards glade kyllinger
  • Gourmet-veggie-nuggets med marineret persillerod
  • Kims trippelkogte pommes frites på Twister-kartofler serveret med Birgittes yndlings Selleri-aioli
  • Coleslaw af papirtyndt snittet savoykål, danske nye agurker og frisk estragon i hjemmerørt mayonnaisedressing
  • Friske salater, – kålskud og radiser fra Sydkysthaven nænsomt svøbt i vinaigrette

Kommende lørdage (med forbehold for ændringer)

  • 4/6: Culotte af Lammehavegris med flødekartofler

KAGER

Du kan opleve vores kager i hele åbningstiden. Bagt på 100% økologiske ingredienser og altid på smør fra Naturmælk. Kagerne kan serveres eller du kan købe dem hele som takeaway. Fra tid til anden bager vi også brød på Lammehave-mel.

  • American Rhubarb chruncy cake serveres med creme fraiche 50 kr.
  • Toscakage med bund af mazarin og toppet med nødder i hjemmekogt flødekaramel 50 kr.
  • Rabarbertrifli af nye danske rabarber, gammeldags vaniljecreme, flødeskum og karamelliseret sorthavre fra Engdigegaard 50 kr.

RESERVATION & BESTILLING

For reservation eller bestilling af takeaway ring på tlf. 427 427 70 (fra torsdag morgen), send os en mail på info@muldiverset.dk eller skriv på Messenger (hele ugen). Skriver du, oplys altid antal deltagere, ønske om kød- eller vegetariske retter samt tidspunkt I ønsker at ankomme eller afhente takeaway.

Til aften skal der altid reserveres bord og til frokost er det stærkt anbefalelsesværdigt. Det skal altid være muligt bare at kigge forbi spontant til frokost, men der er ofte fuldt booket så reservér altid for en sikkerheds skyld hvis du kan.

Bordet du reserverer vil være indendørs, men er vejret til det, er du velkommen til at trække udenfor i haven og nyde måltidet i naturen. Borde i haven kan dog af praktiske årsager ikke reserveres på forhånd.

I Muldiverset kan du nyde smagsoptimeret vital gastronomi på lokale biodynamiske og økologiske råvarer. Eller du kan købe maden med hjem som take-away – både til frokost og aften.

Af princip er alle vore råvarer økologiske og en del er yderligere biodynamiske. Vores opgjorte økologiprocent er 100%. Der vil altid være et vegetarisk alternativ hvis hovedretten er baseret på kød eller fisk. Ønsker du en vegansk middag eller har andre behov, ring til os først og hør,  hvad der kan lade sig gøre.

Spisestuen fungerer som et cafeteria, så når du ankommer starter du med at finde dine drikkevarer, bestiller og betaler ved kassen og du får enten udleveret, eller vi kommer med din mad til bordet.  Efterfølgende sætter du brugt service på opvaskevognen.

Frokost serveres fredag-søndag fra 12:00-15:00 og middag hver lørdag fra kl. 17:30. Takeaway kan afhentes på samme tidspunkter. Du kan handle i butikken i hele åbningstiden.

DRIKKEVARER

Varme drikke

  • Espresso, 35 kr.
  • Kaffe Latte, 40 kr.
  • Kaffe Americano, 35 kr.
  • Kaffe Cortado, 35 kr.
  • Kaffe Cappucino, 40 kr.
  • The (sort-, grøn-, frugt-, urte-), 40 kr.
  • Varm chokolade på 58% chokolade med flødeskum, 47 kr.

Vores kaffe er bæredygtig/fairtrade – og selvfølgelig økologisk – fra Just Coffee og er sandsynligvis Sydsjællands bedste. De espressobaserede kaffer laves altid som double shot. Du kan også få økologisk koffeinfri kaffe på stempelkande.

Kolde Drikke

Du kan finde et stort udvalg af økologiske drikkevarer i butikken og i køleskabet – herunder sodavand, saft, most, øl, vin – og vi kan lave danskvand på vores egen anlæg med vand fra gårdens grander-vandvitaliseringsanlæg. Øl kommer primært fra Herslev Bryghus og Møn Bryghus. En GT på gin fra Radius Distillery og lokal tonic, kan vi også klare. Bare spørg hvis du vil have vejledning udi de mange muligheder.