MENU

Frokost, middag eller bare Sydsjællands bedste kaffe

FROKOST

Fredag til søndag fra kl. 12. Sandsynligvis Sydsjællands bedste smørrebrød. Økologisk, alt lavet fra bunden – fra mayonnaise til syltevarer – og på rugbrød fra Pabst Bakery eller friskbagt brød fra vores eget køkken. Altid vegetariske varianter. Ønsker du glutenfri, laktosefri, veganske varianter kan vi sikkert også det, men nævn det altid ved reservation. Kortet er med forbehold for ændringer. 

  • Kartoffel, aioli special blend, ristede løg, syltede rødløg, bacon (vegetar: uden bacon) 🍀, 90 kr.
  • Kyllingesalat af Dalbakkegaard-kylling, svampe fra Tvedemose, råsyltede squash, bacon, 100 kr.
  • Rødspættefilet vendt i rugmel og pandestegt, citronmayonnaise, rejer, dild, 110 kr.
  • Sprødstegt knoldselleri fra Lammehave, trøffelmayonnaise, syltede rødløg, brødchips🍀, 100 kr.
  • Stegt sild i eddike med karamelliseret løgmayonnaise, rødbeder, kapers og rødløg, 110 kr.
  • Fisk- & skaldyrssalat med fritterede kapers og langtidsbagte bøftomater, 110 kr.
  • Sprængt oksespidsbryst, peberrodsmayonnaise, frisk peberrod og mormor-karrypickles, 110 kr.
  • Roastbeef med Muldiversets remoulade, syltede agurker, ristede løg og peberrod, 110 kr.

🍀 Vegetarisk. Hvis du ønsker vegansk, glutenfrit, laktosefrit mv. kan vi oftest også det, men spørg altid ved reservation og hør om mulighederne.

Aften

Til vores Chill’Out Dinner fredag og lørdag aften fra 17:30, kan du opleve sensorisk gastronomi på økologiske og biodynamiske råvarer. Menuen skifter hver uge og vi laver én ret – med kød/fisk- og én vegetarisk udgave. Til gengæld bruger vi tid, energi og sublime råvarer for at kunne skabe den optimale gastronomiske oplevelse – helt fra bunden. Og vi tager den tid der skal til. 

Fredag 24. marts og lørdag 25. marts

BBQ-skank med flødekartofler, 235 kr.

Skanke fra Lammehaves glade lever-frit-med-trynen-i-mudder, langtidsbraisserede med BBQ-marinade eller vegetar🍀: Svampepaté.

Dertil flødekartofler med porre og timian, trækulsgrillede tynde skiver af rodfrugter med citron-persillevinaigrette, friskbagte hvidløgsflutes samt sur-sød peberfrugtchutney

Fremtidige Chill’Out Dinners

  • 31.marts + 1. april: Steak Frites
  • 7.+8. april (påske): Kyllingeübergastronuggets
  • 14. + 15. april: Menu på vej
  • 21. + 22. april: Ferielukket
  • 28. + 29. april: Ferielukket

Med forbehold for ændringer. Indtil sommer serverer vi Steak Frites første fredag/lørdag i måneden.

KAGER

Du kan opleve vores kager i hele åbningstiden. Bagt på 100% økologiske ingredienser og altid på smør fra Naturmælk. Kagerne kan serveres eller du kan købe dem hele som takeaway. 

  • Kringle med marcipanremonce, 50 kr.
  • Frugtkugler med dadler, kirsebær, ingefær og vanilje, 35 kr.
  • Blommetrifli med gammeldags vaniljecreme og sprød chrunch af makron og smør-sukker-karamelliseret sorthavre fra Engdigegaard, 50 kr.
  • Hjemmekonstrueret medalje af smørbagt mørdejsbund, flødeskumscreme med vanilje og hjemmekogt jordbærsylt, 50 kr.
  • Muldiversets hjemmelavede flødeis: Vanilje samt Kirsebær serveret med råsyltet frugt og flødeskum 75 kr — eller i bæger til 25 kr. pr. kugle med flødskum og sylt

RESERVATION & BESTILLING

For reservation eller bestilling af takeaway ring på tlf. 427 427 70, send os en mail på info@muldiverset.dk eller skriv på Messenger. Skriver du, oplys altid antal deltagere, ønske om kød- eller vegetariske retter samt tidspunkt. Du kan bestille takeaway til både frokost og aften – med ganske få undtagelser.

Til aften er reservation nødvendig og til frokost stærkt anbefalelsesværdigt. Der kan være fuldt booket til frokost – specielt i weekenden – så reservér gerne hvis du ved, du kigger forbi. Ca. kl. 15 lukker køkkenet for at forberede aftenserveringen men ønsker du sen frokost, er du velkommen til at bestille på forhånd. Bordet du reserverer vil altid være indendørs, men er vejret til det, er du velkommen til at spise i haven. Udendørs borde kan ikke reserveres på forhånd.

Af princip er alle vore råvarer økologiske og en del er yderligere biodynamiske. Der vil altid være et vegetarisk alternativ hvis hovedretten er baseret på kød eller fisk. Ønsker du vegansk, glutenfrit eller andre varianter, kontakt os først for at høre, om noget kan lade sig gøre.

Muldiverset fungerer som et cafeteria, så når du ankommer starter du med at finde dine drikkevarer, bestiller og betaler ved kassen og du får enten udleveret, eller vi kommer med din mad til bordet.  Efterfølgende sætter du brugt service på opvaskevognen.

Frokost serveres fredag-søndag fra kl. 12:00 til ca 15 og middag fredag og lørdag fra kl. 17:30. Takeaway kan afhentes på samme tidspunkter. Du kan handle i butikken i hele åbningstiden.

DRIKKEVARER

Varme drikke

  • Kaffe (Latte, Espresso, Americano, Cortado, Cappuccino m.fl.) fra Rancilio vintage-espressomaskinen, 40 kr.
  • The (sort-, grøn-, frugt-, urte-), 40 kr.
  • Varm chokolade på 58% chokolade med flødeskum, 47 kr.

Vores kaffe er bæredygtig/fairtrade – og selvfølgelig økologisk – fra Just Coffee og er sandsynligvis Sydsjællands bedste. De espressobaserede kaffer laves altid som double shot. Du kan også få økologisk koffeinfri kaffe på stempelkande.

Kolde Drikke

Vi har et stort udvalg af økologiske drikkevarer, herunder sodavand, saft, most, øl samt et udvalg af vine og vi kan lave danskvand på vores egen anlæg med vand fra gårdens grander-vandvitaliseringsanlæg. Øl kommer primært fra Herslev Bryghus og Møn Bryghus. Du kan få Herslev fadøl i tre varianter og i køleskabet finder du specialøl, herunder altid et antal alkoholfri øl.

I Økobaren finder du mange spændende økologiske drikkevarer, eksempelvis skotsk single-malt whishey, likører, blommebrændevin og meget mere. Og selvfølgelig lokal gin og snaps fra Radius og Isle of Møn.