Vi holder ferielukket

Muldiverset er lukket i uge 38-40 (18/9-8/10). Vi åbner igen fredag 13. oktober.

MENU

Frokost, middag eller bare Sydsjællands bedste kaffe

Bemærk venligst
Efter-ferie menuen vil fremgå fra starten af uge 41

FROKOST

Fredag til søndag fra kl. 12. Sandsynligvis Sydsjællands bedste smørrebrød. Økologisk, alt lavet fra bunden – fra mayonnaise til syltevarer – og på rugbrød fra Pabst Bakery eller friskbagt brød fra vores eget køkken. Altid vegetariske varianter. Ønsker du glutenfri, laktosefri, veganske varianter kan vi sikkert også det, men nævn det altid ved reservation. Kortet er med forbehold for ændringer. 

Vegetar 🍀

 • Kartoffel, krydret aioli, syltede- og ristede løg – 90 kr.
 • Dybstegt knoldselleri, trøffelmayonnaise, syltede rødløg, brødchips – 110 kr.
 • Æg fra Lammehave, ovnbagte tomater, estragonmayonnaise, boghvede-knas, spirer – 100 kr.

Kød & fisk 🎣

 • Kartoffel, krydret aioli, ristede løg, syltede løg, tørsaltet bacon – 90 kr.
 • Kyllingesalat af Dalbakkegaard-kylling, champignon, selleri, råsyltede squash, bacon – 100 kr.
 • Rødspættefilet, citronmayonnaise, rejer, dild (serveres kold) – 110 kr.
 • Stegt sild i dildeddike, løgmayo, råsyltet rødbede, karse, – 110 kr.
 • Roastbeef, remoulade, syltet agurk, ristede løg – 110 kr.
 • Mousse på røget makrel, citronmayonnaise, citronsyltet fennikel fra Lammehave  –  110 kr.

BØRN 🧒

Til mindre børn kan vi lave en børnetallerken med et udvalg af fisk, kartoffel, grønt, frugt, brød mv. så det er let at gå på opdagelse i smagsoplevelserne. Den koster 85 kr. og bestil den gerne på forhånd.

Aften

Til vores Chill’Out Dinner fredag og lørdag aften fra 17:30, kan du opleve sensorisk gastronomi på økologiske og biodynamiske råvarer. Menuen skifter hver uge og vi laver to retter: Én vegetarisk og én baseret på kød/fisk. Til gengæld bruger vi tid, energi og sublime råvarer for at kunne skabe den optimale gastronomiske oplevelse helt fra bunden. Der anvendes altid 100% økologiske råvarer.

Fredag 15. & lørdag 16. september

DEN VEGETARISKE 🍀

Vege-burger & pommes allumettes  –  245 kr.

 • Dybtstegt paneret hokkaido og squash fra Lammehave, friske salater fra Sydkysthaven, sursødsyltet fennikel i biodynamisk citron, friske tomater,  estragonmayonnaise i friskbagte briocher af mel fra Lammehave
 • Kims sprøde pommes allumettes af kartofler fra Lammehave

DEN KLASSISKE 🎣

Fiskeburger & pommes allumettes  –  245 kr.

 • Sprødstegt filet af lange, friskhøstet salat fra Sydkysthaven, østersurt fra Sydkysthaven, biodynamisk fennikel fra Eva Folmer sur-sød-syltet i biodynamisk citronsaft, friske tomater, reje-mayonnaise med citron, hvidløg, paprika og Læsø sydesalt i friskbagte smør-briocher af mel fra Lammehave
 • Kims sprøde Pommes Allumettes af kartofler fra Lammehave

BØRNEMENU 🧒

Vi har faktisk ikke en klassisk “børnemenu”, da vi synes det er synd at bespise den næste generation med den industrimad a la pølser, nuggets og pommes frites, som man oftest ser ude i fødevaresystemet. I stedet serverer vi en mindre udgave af ugens menu da det er vores erfaring at børn elsker måden vi laver mad på. Børneudgaven koster ca. det halve af voksenudgaven.

FREMTIDIGE CHILL’OUT DINNERS
Med alle tænkelige forbehold for ændringer

 • 22. + 23. september: Ferielukket
 • 29. + 30. september: Ferielukket
 • 6. + 7. oktober: Ferielukket
 • 13. + 14. oktober: Menuen på vej

KAGER

Du kan opleve vores kager og desserter i hele åbningstiden. Bagt på 100% økologiske ingredienser og altid på smør fra Naturmælk. 

 • Muldiversets signatur-kringle med marcipanremonce og masser af smør, 50 kr.
 • Lagkage med gammeldags vaniljecreme, kompot af biodynamiske jordbær fra Eva Folmer, i smørbagte bunde og med flødeskum, 50 kr.
 • Glutenfri bær-trifli med karamelliseret chrunch af Sorthavre fra Engdigegaard og flødeskum, 50 kr.
 • Romkugle af Muldiversets kagerester tilsat ægte brun øko-rom, ekstra vanille, mørk chokolade og hjemmekogt marmelade. Rullet i kokos, kornblomst og tørret hindbær, 40 kr.

RESERVATION & BESTILLING

For reservation eller bestilling af takeaway ring på tlf. 427 427 70, send os en mail på info@muldiverset.dk eller skriv på Messenger (vi kan desværre ikke modtage henvendelser på SMS). Sender du e-mail eller besked på Messenger, er reservationen er først gældende når vi har bekræftet. Skriver du, oplys altid antal deltagere, tidspunkt og hvis du reserverer til aften, ønske om den vegetariske eller kød/fisk-baserede menu. Reserverer du frokost til 8 eller flere, bedes du forudbestille hvilke varianter af smørrebrød I ønsker. Du kan bestille takeaway til både frokost og aften – med ganske få undtagelser.

Til aften er reservation nødvendig og til frokost stærkt anbefalelsesværdigt. Der kan være fuldt booket til frokost – specielt i weekenden – så reservér gerne hvis du ved, du kigger forbi. Ca. kl. 15 lukker køkkenet for at forberede aftenserveringen fredag og lørdag, men ønsker du sen frokost, er du velkommen til at bestille på forhånd. Bordet du reserverer vil altid være indendørs, men er vejret til det, er du velkommen til at spise i haven. Udendørs borde kan ikke reserveres på forhånd.

Af princip er alle vore råvarer økologiske og en del er yderligere biodynamiske. Der er altid mulighed for at spise vegetarisk. Ønsker du vegansk, glutenfrit eller andre varianter, kontakt os for at høre, hvad der kan lade sig gøre.

Muldiverset fungerer som et cafeteria, så når du ankommer starter du med at finde dine drikkevarer, bestiller og betaler ved kassen og du får enten udleveret, eller vi kommer med din mad til bordet.  Efterfølgende sætter du brugt service på opvaskevognen.

Frokost serveres fredag-søndag fra kl. 12:00 til ca 15 og middag fredag og lørdag fra kl. 17:30. Takeaway kan afhentes på samme tidspunkter. Du kan handle i butikken i hele åbningstiden.

DRIKKEVARER

Varme drikke

 • Kaffe (Latte, Espresso, Americano, Cortado, Cappuccino m.fl.) fra Rancilio vintage-espressomaskinen, 43 kr.
 • The (sort-, grøn-, frugt-, urte-), 43 kr.
 • Varm chokolade på 58% chokolade med flødeskum, 47 kr.

Vores kaffe er bæredygtig/fairtrade – og selvfølgelig økologisk – fra Just Coffee og er sandsynligvis Sydsjællands bedste. De espressobaserede kaffer laves altid som double shot. Du kan også få økologisk koffeinfri kaffe på stempelkande.

Kolde Drikke

Vi har et stort udvalg af økologiske drikkevarer, herunder sodavand, saft, most, øl samt et udvalg af vine og vi kan lave danskvand på vores egen anlæg med vand fra gårdens grander-vandvitaliseringsanlæg. Øl kommer primært fra Herslev Bryghus og Møn Bryghus. Du kan få Herslev fadøl i tre varianter og i køleskabet finder du specialøl, herunder altid et antal alkoholfri øl.

I Økobaren finder du mange spændende økologiske drikkevarer, eksempelvis skotsk single-malt whishey, likører, blommebrændevin og meget mere. Og selvfølgelig lokal gin og snaps fra Radius og Isle of Møn.