MENU
Frokost, middag eller bare Sydsjællands bedste kaffeFROKOST
Torsdag til søndag kl. 12-17. Økologisk, alt lavet fra bunden – fra mayonnaise til syltevarer – og på rugbrød fra Pabst Bakery eller friskbagt brød fra vores eget køkken. Altid vegetariske varianter. Ønsker du glutenfri, laktosefri, veganske varianter kan vi sikkert også det, men nævn det altid ved reservation. Kortet er med forbehold for ændringer.
Vegetar 🍀
Kartoffel – 100 kr.
Kartofler fra Lammehave, krydret aioli, ristede løg, sur-sød syltet rødløg.
Hokkaido – 100 kr.
Ovnstegt hokkaido med tartarsauce, syltede tomater
Dybstegt knoldselleri – 100 kr.
Rugmelspaneret & dybstegt, trøffelcreme, syltede rødløg, brødchips
Kød & Fisk 🎣
Kartoffel m. bacon – 100 kr.
Nye kartofler, krydret aioli, ristede løg, tørsaltet bacon fra Museth, syltede biodynamiske rødløg
Kyllingesalat – 110 kr.
Kyllingesalat af Gothenborg-kylling, champignon fra Tvedemose, knoldselleri, syltet squash, tørsaltet bacon fra Museth
Muldiversets stegte sild i eddike – 110 kr.
Stegt med sennep og dildspidser, løgmayonnaise, råsyltet rødbede, kapers
Muldiversets marinerede sild – 110 kr.
Gammeldags modnede sild, karrysalat, æg fra Lammehave, rødløg
Ørredmousse – 110 kr.
Økologisk varmrøget ørred fra Bisserup, citronsyltede fennikel, bagt tomat
Roastbeef – 110 kr.
Roastbeef fra Grambogaard, remoulade, peberrod, ristede løg, råsyltede agurker
Godsejerens Natmad – 110 kr.
Postej af okse fra Skippergården, biodynamisk spæk fra Hedeager, frilandsgris, kyllingelever fra Dalbakkegaard, toppet med ægte saltkød tilberedt af lårtunge. Toppes med sky af øko-sherry, karse, råsyltet sur-sød æble med enebær
Børnetallerken🧒 – 85 kr.
Til mindre børn kan vi lave en børnetallerken med et udvalg af fisk, kartoffel, grønt, frugt, brød mv. så det er let at gå på opdagelse i smagsoplevelserne. Bestil den gerne på forhånd.
Det lune 🥘
Rødspætte med remoulade – 135 kr.
Dobbeltpaneret rødspætte friturestegt i økologisk solsikkeolie, hjemmelavet remoulade, urter fra Markværk
Rødspætte med rejer og citronmayonnaise – 135 kr.
Smørstegt frisk rugmelspaneret rødspætte, Citronmayonnaise, MSC fangede rejer, urter fra Markværk
Mørbradbøf – 135 kr.
Mørbradbøf på gris fra Grambogård med flødestuvede svampe og syltede ægte tomater.
Vol-au-vent med svampe🍀 – 135 kr.
Flødestuvede svampe fra Tvedemose i friskbagt vol au vent med urter og syltet ægte tomat
KAGER & DESSERT
Du kan opleve vores kager og desserter i hele åbningstiden. Bagt på 100% økologiske ingredienser og altid på smør og rene råvarer.
Trifli (glutenfri) – 65 kr.
Kompot af lokale bær og frugt, vaniljecreme, flødeskum og karamelliseret sorthavre fra Engdigegaard.
Kringle – 65 kr.
Muldiversets legendariske mormorkringle med masser af remonce, marcipan, mandler og rosiner. Bages hver dag.
Lagkage – 65 kr.
Muldiversets ikke mindre legendariske lagkage på smørbagte bunde, kompot af jordbær fra årets høst på Ventegodtgaard, gammeldags vaniljecreme og flødeskum
Brownie – 65 kr.
Bagt på på 70% chokolade, smør, vanilje, pulveriserede tørrede appelsiner fra Tvedemose, med dobbelt kokosglasur
Honningkage – 65 kr.
Muldiversets legendariske honningkage nu på 5. år. Bages af ægte honning, smør og et væld af krydderier, lagt sammen om appelsinmarmelade og penslet med 70% chokolade
Kager/desserter til 65 kr. koster 57 kr. som takeaway.
AFTEN
Muldiverset fungerer som frokostrestaurant, men vi holder aftenåbent fra tid til anden; se datoer nedenstående. Middagen er kl. 17-21 med mindre andet fremgår af beskrivelsen. Bordreservation er nødvendig. Den fulde menu vil fremgå senest 14 dage før den nævnte dato.
🥩 Lørdag 1/11 – Steak frites ** Fuldt booket **
Steaks fra den udendørs trækulsgrill med trippelkogte pommes frites.
Forret
- Snack-tallerken med et udvalg af überklassecharcuteri fra Museth, dips, mayo og friskbagt brød – 135 kr.
- Vegetar-snack-tallerken med et udvalg af grønt, dips, mayo og friskbagt brød – 135 kr.
Hovedret
- Trækulsgrillet økologisk ribeye fra Grambogård med en af de dér Muldiverset-saucer (hvilken beslutter vi senere) – 285 kr.
- Vegetar: Gratineret halv hokkaido med porre-flødefyld – 245 kr.
Tilbehør: Trippelkogte pommes frites på Carolus-kartofler fra Lammehave, friske salater og grønt.
🦆 Søndag 10/11 – Mortens Aften ** FULDT BOOKET **
Den klassiske menu med et Muldiverset-twist
Forret: – Menu på vej –
Hovedret: Økologisk and fra Dabakkegaard – 350 kr.
- Langtidsstegt friskslagtet fersk and fra Dalbakkegaard
- Rødkål kogt med hindbær og nellike
- Sauce på andesky og fløde smagt til med sveske
- Karamelliserede små kartofler
- Mos af kartoffel, porre og knoldselleri fra Lammehave med smør og sort peber
Salat af grønkål fra Lammehave, og råmarinerede sprøde jordskokker i vinaigrette
Denne aften er årets eneste hvor der ikke er en vegetarret på menuen.
DRIKKEVARER
Varme drikke
Kaffe – 43 kr.
Latte, Espresso, Americano, Cortado, Cappuccino m.fl.) fra Rancilio vintage-espressomaskinen,
The – 43 kr.
sort-, grøn-, frugt-, urte-the
Varm chokolade – 47 kr.
På 58% chokolade med flødeskum
Vores kaffe kommer fra Just Coffee og er fairtrade og økologisk. De espressobaserede kaffer laves altid som double shot. Du kan også få økologisk koffeinfri kaffe på stempelkande.
Kolde Drikke
Vi har et stort udvalg af økologiske drikkevarer, herunder sodavand, saft, most, øl samt et udvalg af vine og vi kan lave danskvand på vores egen anlæg med vand fra gårdens grander-vandvitaliseringsanlæg. Øl kommer primært fra Herslev Bryghus og Møn Bryghus. Du kan få Herslev fadøl i tre varianter og i køleskabet finder du specialøl, herunder altid et antal alkoholfri øl.
Du kan også nyde en bæredygig soda-sirup. For at undgå klimaopåvirkning fra transport af vand og emballage, blander vi sirup med vandværkets rene vand som et alternativ til sodavand.
I Økobaren finder du mange spændende økologiske drikkevarer, eksempelvis skotsk single-malt whisky, likører, blommebrændevin og meget mere. Og selvfølgelig lokal gin og snaps fra Radius og Isle of Møn.