//

JULEMENU

Økologisk julefrokost på lokale råvarer

DEN KLASSISKE Julemenu🎄

Syv økooplevelser fra Muldiversets juleunivers. 425 kr. pr. kuvert.

Stegt sild i eddike
Stegt dansk smørstegt sild i krydderlage med biodynamisk løgcreme og -råsyltet rødbede

Rødspætte med remoulade
Dybstegt med remoulade på hjemmesyltet biodynamisk squash

Æg & Ørredmousse
Æg fra Lammehave med mousse af økologisk ørred fra Bisserup

Paté med æble-bacon-curd
Paté af rigtig glade dyr: Kyllingelever, gris og ko, masser af krydderi og Marjattafløde toppet med sød-syrlig æble-bacon-curd og friske æbler fra haven

And fra Gothenborg
Glad skovand med biodynamisk rødkål kogt med hindbær, nellike og laurbær

Kylligesalat
Af glad skovkylling fra Gothenborg, bacon fra Museth og råsyltet squash fra Under Egen

Fuldmåneost
Dansk ost i mesterklasse med sødt kvædebrød fra haven

Med friskbagt langtidshævet brød af friskkværnet ølandshvede fra Lammehave. Friskbagt rugbrød af friskkværnet rugmel fra Lammehave. Krydret andefedt, biodynamisk smør, Læsø sydesalt.

 

DEN VEGETARISKE Julemenu🍀

Syv vegetariske økooplevelser fra Muldiversets juleunivers. 425 kr. pr. kuvert.

Paté af Tvedemosesvampe
Med dijonnaise og syltede grønne tomater fra Markværk

Rødbedekroket
Af biodynamiske rødbeder fra Lammehave, estragoncreme og syltet hokkaido fra Under Egen

Æg med tomat
Lammehave-æg med syltede røde sommertomater og biodynamiske ristede løg 

Salvie-kartoffelpizza
Af råvarer fra Under Egen og Lammehave

Dybstegt knoldselleri
Sprød biodynamisk knoldselleri med trøffelmayonnaise, brødchips og syltet rødløg

Smørstegt hokkaido
Fra Under Egen med peberrodscreme

Fuldmåneost
Dansk ost i mesterklasse med sødt kvædebrød fra haven

Med friskbagt langtidshævet brød af friskkværnet ølandshvede fra Lammehave. Friskbagt rugbrød af friskkværnet rugmel fra Lammehave. Biodynamisk smør, Læsø sydesalt.

 

Julemenuen serveres til frokost torsdag-søndag fra torsdag den 13. november til og med søndag den 21. december.

Menuen serveres til selskabet på fade sammen med rugbrød og langtidshævet ølandsbrød på mel fra Lammehave, biodynamisk smør og – til den klassiske – krydret andefedt.

Forudbestilles senest dagen før og mindst 2 kuverter af hver menu. Julemenuen laves ikke i vegansk, glutenfri eller laktosefri udgaver, men snak med os om smørrebrød i stedet.

Forbehold for ændringer i menuen afhængigt af, hvilke råvarer som vi kan få fra de lokale leverandører. Som altid er 100% af de anvendte råvarer økologiske og en del er yderligere biodynamiske.

Julemenuen serveres kun i Muldiverset. Ønsker du takeaway, kan du vælge vores smørrebrød som også findes i julevarianter. Og er det til et større selskab, snak med os om mulighederne for catering.

Bemærk: Vi opkræver ikke depositum da vi har grundlæggende tillid til vores gæster, men anretningen kræver en del forberedelse, så bestillingen er bindende fra 24 timer før reservationstidspunktet.