JULEMENU
Økologisk julefrokost på lokale råvarerJulemenu🎄
Seks dybe økooplevelser fra Muldiversets juleunivers. 395 kr.
Rødspætte med remoulade
Dobbeltpaneret og dybstegt i økologisk solsikkeolie, toppet med Muldiversets legendariske remoulade, dildgremoulata og grillet biodynamisk citron
Muldiversets appelsinsild
Naturligt modnede sild i appelsinmayonnaise, appelsinchutney og rødløg
Smilende æg med skaldyrssalat
Lammehave-æg af glade høns med skaldyrssalat af friskfanget torsk, øko-linemuslinger og MSC fangede rejer, pikant dip og sylt af sommerens ægte tomater
Luksus-leverpostej med svampe, bacon og sylt
Leverpostej på biodynamisk spæk og -lever, bacon fra Folkets Madhus serveret med vaniljeråsyltet sprød hokkaido, tvedemose svampe og laurbærcreme
Lun andesteg med frisk grønkåls-coleslaw
Langtidsstegt and fra Gothenborg med frisk coleslaw af biodynamisk grønkål fra Lammehave, valnødder, æbler fra haven og vaniljesyltede tyttebær
Fuldmåne ost med solbærgelé og knækbrød
Dansk ost i mesterklasse, nøddeknækbrød og solbærgele
Med friskbagt langtidshævet brød af friskkværnet ølandshvede fra Lammegave. Friskbagt rugbrød af friskkværnet rugmel fra Lammehave. Krydret andefedt, biodynamisk smør, Læsø sydesalt.
Ekstra: Vegetarplatte – 275 kr.
Er der kun en enkelt eller få vegetarer i et selskab på 4 eller derover hvor det ikke er relevant at vælge den vegetariske julemenu til alle, kan vi lave en anretning med et udvalg af 4 vegetariske retter.
Vegetarisk Julemenu🍀
Vegetarisk jul. Kun til hele selskabet og mindst 8 kuverter. 348 kr.
Legendarisk kartoffelmad
Krydderkogt kartoffel fra Lammehave med aioli, Muldiversets ristede løg og syltet rødløg
Cremet rødbedesalat
Salat af Rødbeder fra Under Egen med frisk peberrod og ristet boghvede
Æg med karrysalat
Æg fra lammehaves glade høns, karrysalat med havens æbler og sylt af sommerens tomater
Svampetoast
Tvedemosesvampe og friskbagt langtidshævet brød af friskkværnet mel fra lammehave
Fuldmåne ost med solbærgelé og knækbrød
Dansk ost i mesterklasse, nøddeknækbrød og solbærgele
Med friskbagt langtidshævet brød af friskkværnet ølandshvede fra Lammegave. Friskbagt rugbrød af friskkværnet rugmel fra Lammehave. Krydret andefedt, biodynamisk smør, Læsø sydesalt.
Julemenuen serveres til frokost torsdag-søndag fra torsdag den 14. november til og med søndag den 22. december.
Menuen serveres til selskabet på fade sammen med rugbrød og langtidshævet ølandsbrød på mel fra Lammehave, biodynamisk smør og krydret andefedt.
Forudbestilles senest dagen før og mindste-bestilling er 2 kuverter af den klassiske menu. Den vegetariske julemenu serveres kun til hele bordet og mindst 8 kuverter. Alternativt er det selvfølgelig muligt at bestille de vegetariske smørrebrødsvarianter i stedet.
Forbehold for ændringer i menuen afhængigt af, hvilke råvarer som vi kan få fra de lokale leverandører. Som altid er 100% af de anvendte råvarer er økologiske og en del er yderligere biodynamiske.
Julemenuen serveres kun i Muldiverset. Ønsker du takeaway, kan du vælge vores smørrebrød som også findes i julevarianter. Og er det til et større selskab, snak med os om mulighederne for catering.
Bemærk: Vi opkræver ikke depositum da vi har grundlæggende tillid til vores kunder, men anretningen kræver en del forberedelse, så bestillingen er bindende fra 24 timer før reservationstidspunktet.