Frokost-catering

Få vores madfilosofi med til dit arrangement

OPLEV EN ULTRASENSORISK TILFREDSSTILLENDE FROKOST MED MAD FRA MULDIVERSET

Du kan også opleve Muldiversets frokost på catering-basis. Holder du din fødselsdag, et frokostarrangement i din virksomhed eller andre former for forsamlinger hvor vil opleve en unik økologisk frokost, kan vi hjælpe.

Grundlæggende kan vi lave frokost på tre forskellige måder – men alle baseret på samme grundlæggende råvarekvalitet og værdisæt:

  • Klassisk smørrebrød. Som du kender det fra restauranten. Du kan få det i engangs-smørrebrødskasser eller lagt på fade. Vi kan lave hvad som er på menuen den pågældende uge og kan selvfølgelig også lave varianter (veganske, glutenfri eller andre baseret på samme råvarer)
  • Smør-selv-frokost. Selskabet smører selv frokosten. Vi leverer fade med rugbrød, lyst brød, pålæg, pynt, mayonnaise mv. lige til at sætte på bordet. Det er samme varianter som på menuen, men vi deler pålægget i mindre stykker før de lægges på fadene, så flere kan få mulighed for at prøve de forskellige varianter.
  • Canapéer. Smørrebrød i pindemadsformat. Baseret på samme varianter som smørrebrødet, laver vi små mundrette stykker som kan indtages på receptionsbasis. Egner sig til receptioner og større selskaber og typisk vil der være 4-6 varianter.

Og vi kan selvfølgelig også levere friskbagt brød, kager og drikkevarer sammen med frokosten.

Frokost-catering er til 10 eller flere kuverter. Er I færre, kan man altid bestille takeaway i restauranten på helt normal vis.

Hvis vi leverer, det passer med dit arrangement og i øvrigt er praktisk muligt, slår vi gerne på glasset og fortæller kort om maden og vores principper.

Er I mere end ca. 25, er det også muligt at holde et frokostarrangement i Muldiversets lokale på dage, hvor vi ikke har åbent for gæster.

Ring til os på 427 427 70 eller skriv på info@muldiverset.dk for at høre mere om mulighederne.

Filosofi & Råvarepolitik

  • Muldiversets køkken er flexitarisk (grønt kommer før kød, men begge dele indgår)
  • Det vil altid være muligt at spise vegetarisk til alle måltider
  • Der anvendes altid varer i sæson
  • Råvarer er som mindstemål økologisk certificerede og helst biodynamiske fra regenerative landbrug. Kan en given økologisk vare ikke skaffes, ændres menuer/opskrifter tilsvarende.
  • Vi prioriterer at anvende vildfanget fisk og skaldyr og anvender i mindre omfang økologisk certificerede fisk fra lokale havbrug og lignende.
  • Vi anvender ikke produkter fra jagt på grund af risikoen fra kontaminering fra konventionelt landbrug.
  • Råvarer skal i videst omfang være lokale og kun hvis vi ikke kan få en given råvare lokalt, går vi regionalt, dansk eller udenlandsk.
  • Vi arbejder altid bæredygtigt, cirkulært og i videst muligt omfang uden madspild.
  • Maden tilsmages efter vores unikke sensoriske principper