Oplev Muldiverset

Gå på opdagelse i et unikt, bæredygtigt univers

Spisestue & CAFE

I Spisehuset spiser man ved langborde og er selv en aktiv del af måltidet. Sensorisk optimeret mad på biodynamiske og økologiske råvarer med høj vitalitet. Og du kan altid få mad, kage og kaffe med som take-away. Frokost alle åbningsdage og Folkekøkken og Chill’Out Dinner torsdag og fredag. 

Arrangementer & Kurser

I Muldiverset kan du opleve masser af aktivitet ud over det sædvanlige. Fra tid til anden holder vi koncerter med middag, foredrag hvor avlere og producenter  fortæller om deres verden, mini-konferencer og snart vil der også være et kursusprogram hvor du kan lære mere om Muldiversets filosofi.  

Gårdbutik

Gå på opdagelse i gårdbutikken. Her finder du bl.a. grøntsager, kød og andre produkter fra lokale avlere, vore egne produkter på glas, kolonial, vin, øl og meget meget mere. Biodynamisk, økologisk og fra lokale avlere og producenter. Eller kig i vores luksus vintage-butik eller bland dine egne urteteer i Fytoteket.

Lokal produktion

Lokal, cirkulær og bæredygtig produktion af en lang række sensorisk optimerede produkter, baseret på vores gastronomiske filosofi. I butikken finder du marmelader på lokale bær, sylteprodukter, pickles, saft, lemonade, mayonnaiser og meget andet. Og bageriet bager løbende brød, knækbrød, rugbrød og kager på friskmalet lokalt mel.

Grøntsager & frugt

Vi har adgang til Danmarks bedste grønt og frugt som vi bruger i eget køkken og det kan du også købe i gårdbutikken. Her finder du produkter af en kvalitet og vitalitet som du ikke finder andre steder. Såvidt muligt biodynamisk fra regenerative lokale landbrug og som mindstemål økologisk cerfificeret. 

Kager & brød

Bageriet laver alskens kager og brød baseret på det fantastiske lokale, frisklavede mel. Nyd eksempelvis den legendariske lagkage lavet på bunde af vintage-opskrift og med jordbødkompot på økologiske bær fra Ventegodtgaard og klassisk vaniljecreme med friskreven marcipan.

Slik, snacks & chokolade

I Muldiverset finder du et stort udvalg af økologisk slik, forskellige former for snacks, chips, nødder og cholokade, herunder både de unikke ckololade-barrer samt de legendariske flødeboller fra Økoladen i Vordingborg. Og vi udvider hele tiden udvalget med nye spændende produkter.

Drikkevarer

Et stort udvalg i drikkevarer med primær fokus på lokale producenter: Øl fra Herslev og Møn bryghuse, gin og brandy fra Oremandsgaard, saft, sodavand, lemonade, vin, cider og meget mere. Alt er naturligvis økologisk og prisen er den samme om du spiser på stedet eller køber produkterne med hjem.

Personlig pleje

En lang række produkter fra små, entusiastiske og visionære producenter med bæredygtig, økologisk filosofi – og også mange veganske produkter. I denne afdeling finder du cremer, dufte, shampoo-blokke, aromaterapeutiske produkter og meget mere.  

Bæredygtig husholdning

Vi hjælper til en bæredygtig livsstil, langt ud over gastronomien. Derfor finder du også en lang række dagligdagsprodukter udvalgt på grund af producenternes bæredygtighedsfilosofi. Her finder du rengøringsmidler, madposer, bee-wraps, klude, toiletpapir, børster og selv fairtræde-balloner til børnefødselsdagen.

Fytoteket

I Fytoteket finder du mere end 70 forskellige økologiske lægeurter, krydderier og andre planter som på forskellig vis har positiv indvirken på livskvaliteten. Her kan du finde både velkendte og specielle produkter og du er altid velkommen til at blande din egen urtete og drikke den på stedet. 

Luksus-vintage

Den mest bæredygtige måde du kan købe beklædning på er genbrug. Og jo bedre kvalitet, des bedre langsigtet værdi. Derfor finder du helt unik beklædning fra de absolut største og mest klassiske designere. Vi finder helt unikke stykker tøj og accessories og køber ind fra hele verden. 

Læs mere om baggrunden og historien: Om Muldiverset.