Oplev Muldiverset

Gå på opdagelse i et unikt, bæredygtigt univers

Spisestue & CAFE

I Spisestuen oplever du sensorisk mad på biodynamiske og økologiske råvarer med høj vitalitet og kan altid supplere med Sydsjællands bedste kaffe og kage. Frokost fredag-søndag, og lørdag aften Chill’Out Dinner hvor vi skruer op for gastronomien. Økologisk guldmærke og 100% økologiske råvarer.

ØKOBAREN

Vidste du, at der findes en helt univers af spændende økologisk certificerede drinks og produkter i Økobaren – udover alle de lokale produkter du også kan finde i butikken. Alt fra skotsk single-malt whiskey til svejtsisk pærebrændevin. Eller den økologiske pendent til Campari, Aperol-Spritz.

Butikken

Gå på opdagelse i butikken. Her finder du en masse spændende produkter til den bæredygtige hushodning bl.a. økologiske drikkevarer, mel fra lokale avlere, brugt og nyt grej til hjemmet, antikke franske viskeskykker, personlig pleje-produkter, kolonial, haveprodukter og ikke mindst en stor luksus vintage-afdeling.

Luksus-vintage

Den mest bæredygtige måde du kan købe beklædning på er genbrug. Og jo bedre kvalitet, des bedre langsigtet værdi. Derfor finder du helt unik beklædning fra de absolut største og mest klassiske designere. Vi finder helt unikke stykker tøj og accessories og køber ind fra hele verden. 

Arrangementer & Kurser

I Muldiverset kan du opleve masser af aktivitet ud over det sædvanlige. Fra tid til anden holder vi koncerter med middag, foredrag hvor avlere og producenter  fortæller om deres verden, mini-konferencer og snart vil der også være et kursusprogram hvor du kan lære mere om Muldiversets filosofi.  

Kager

Bageriet laver alskens kager baseret på det fantastiske lokale, frisklavede mel og smør fra Naturmælk. Nyd eksempelvis den legendariske lagkage lavet på bunde af vintage-opskrift og med frugtkompot på økologiske bær samt klassisk vaniljecreme med friskreven marcipan.

Slik, snacks & chokolade

I Muldiverset finder du et stort udvalg af økologisk slik, forskellige former for snacks, chips, nødder og cholokade, herunder fra tid til anden de legendariske flødeboller fra Økoladen i Vordingborg. Og vi udvider hele tiden udvalget med nye spændende produkter.

Drikkevarer

Et stort udvalg i drikkevarer med primær fokus på lokale producenter: Øl fra Herslev og Møn bryghuse, gin og brandy fra Oremandsgaard, saft, sodavand, lemonade, vin, cider og meget mere. 

Personlig pleje

En lang række produkter fra små, entusiastiske og visionære producenter med bæredygtig, økologisk filosofi – og også mange veganske produkter. I denne afdeling finder du cremer, dufte, shampoo-blokke, aromaterapeutiske produkter og meget mere.  

Bæredygtig husholdning

Vi hjælper til en bæredygtig livsstil, langt ud over gastronomien. Derfor finder du også en lang række dagligdagsprodukter udvalgt på grund af producenternes bæredygtighedsfilosofi. Både nye produkter men også husholdning i vintage-kategorien.

Grøntsager & frugt

Vi har adgang til Danmarks bedste grønt og frugt som vi bruger i køkkenet og fra tid vil anden vil du også kunne finde produkterne i butikken. Alt er såvidt muligt biodynamisk fra regenerative lokale landbrug og altid som mindstemål økologisk cerfificeret.

Lokal produktion

Lokal, cirkulær og bæredygtig produktion af en lang række sensorisk optimerede produkter, baseret på vores gastronomiske filosofi, som indgår i maden du spiser i Spisestuen. Når vi siger “lavet fra bunden” mener vi det virkelig. Enkelte produkter kan købes i butikken, men ellers spørg.

Læs mere om baggrunden og historien: Om Muldiverset.