Take-away

I Muldiverset kan du altid få mad med hjem. Både hvad vi serverer i Spisestuen men også alskens andet

Vi laver mad af lokale biodymaniske og økologiske råvarer hele dagen og du kan altid komme forbi og få et måltid, en specialitet eller noget helt tredje.

Tag eksempelvis en af vores klassikere: De ristede løg. Vi får mængder af lokale økologiske løg fra vore avlere, skærer dem i skiver, masserer dem i en krydderblanding og steger dem nænsomt i økologisk solsikkeolie. Du kan opleve dem oven på en kartoffelmad eller du kan købe dem med hjem og bruge dem til hvad du lyster. En del af vores kunder synes de smager så godt, at de – uden tilbehør – bliver brugt som snack.

Samme smagsoplevelse kan du få med vores kyllingesalat (økologisk kylling, svampe i friskrørt mayonnaise), rødbedesalat, hummus eller nogle af de mange andre specialiteter.

I montren finder du både klassikere men også charcuteri, oste og andre specialiteter. Og naturligvis er der altid friskbagt brød til.

Kan du ikke vente, er du meget velkommen til at spise specialiteterne på stedet. Vi sammensætter bare en frokosttallerken som du ønsker og serverer med brød til.

Har du lyst til en kage til kaffen, kan vi sikkert også klare det.

Er du vegetar eller veganer har vi altid retter til dig også og skulle du have specielle ønsker om glutenfri varer, spørger du bare.