Mad, måltider og fællesskab

Velkommen i spisestuen. Og til det enestående veltilberedte måltid, hvor der er lagt ægte kærlighed i hele værdikæden fra frøet kommer i jorden til det endelig lander på tallerkenen, som et velsmagende måltid, er en fremragende måde at stimulere sanserne på.

I Muldiverset kaldes dette køkken for det dybdesunde hverdagsgastronomiske køkken. Her er alt gennemtænkt, alt er godt, alt er bæredygtigt og alt er lavet med kærlighed; ud af denne kombination fås dette unikke måltid og de unikke råvarer, som din krop og dine sanser vil reagere overraskende positivt på. Vi er nemlig helt inde i fordøjelsen, som især fungerer optimalt, når maden er ren og sensorisk rig.

Mad, smag og omgivelser danner mennesker

Muldiverset har en spisestue fra 1912, hvor tiden står stille lige dér, hvor man kan fordybe sig i madoplevelser, ro og æstetik fra den idylliske gamle istandsatte stald. Kombinationen af meningen med maden, smagsoplevelsen og det fysiske sted er en dannende oplevelse.

Muldiversets mad er først og fremmest af lokale økologiske og helt biodynamiske råvarer, hvor vi i ærekærhed overfor en dedikeret madglæde tilbereder alt fra bunden. Det er i høj grad et grøntsags-køkken men med særlig sans for fylde og smag. Vi bruger også kød, men kun dér, hvor det især krydrer måltidet eller i særlige egnsretter.

Muldiverset tilbyder et stort skiftende repertoire af måltider fra verdenskøkkenet og en række særligt udviklede signaturretter, som altid vil være på menukortet. Desuden har Muldiverset en årlig aktivitetsplan med mad-overraskelser som omdrejningspunkt.

Vi er ikke en restaurant i traditionel forstand; måske nærmere et økoteria. Du bestiller, betaler og henter selv din mad ved disken, du finder selv dine drikkevarer i køleskabet, finder plads ved et af langbordene og hjælper fællesskabet ved at sætte brugt service på opvaskvognen. Vi tager naturligvis opvasken og ved at have et minimum af selvbetjening, kan vi holde priserne nede på et fornuftigt niveau. 

Alt hvad der kan bydes på i Muldiverset kan naturligvis tages med som take-away.

Muldiversets Menu

Vi serverer en varieret menu på biodynamiske og økologiske råvarer. Alt fra hverdagsmåltidet, frokosten, fællesspisninger til bare en kop kaffe og en frisklavet flødeskumskage.

Men da vi sameksisterer med sæsoner og udbudet fra de lokale avlere og vores egen produktion, ændres menuen hele tiden. Så tjek den ofte.

Vi offentliggør menuen når vi nærmer os åbningen medio august.