Phytotheket

I Phytoteket bruger vi planterne til skabe bedre forbindelse mellem mennesker og natur.

Muldiversets Phytotek har et sortiment der genforbinder natur og mennesker gennem det daglige forbrug af personlige artikler. ”Phyto” kommer af græsk og betyder ”plante”, så alle produkterne i Phytoteket er baseret på planter som har en positiv indvirken på livskvaliteten.

Muldiverset tilbyder dels et bredt udvalg af lægeplanter, der kan indtages enten som krydderi i maden eller som te. Dels et udvalg af personlige artikler fra tandpasta til hårshampoo, tinkturer, salver, olier og cremer, som er baseret på vilde, biodynamiske og økologiske planter.

Muldiversets Phytotek binder sløjfen mellem de planter vi spiser, drikker og plejer vores kroppe med, med dagens måltider og fødesystemet. På den måde kan natur og mennesker i endnu højere grad forbindes igennem det daglige almindelig forbrug.

I Muldiverset arbejder vi for at visdomficere forbruget og gøre det endnu mere klogt for alt levende på kloden. Når vi forbruger nænsomt af den rene natur skaber vi sundhed for os selv som mennesker, men også for hele økosystemet. Og når vi nænsomt tilbereder naturen til at indtage, så kan vi få meget mere pleje og sundhed dér, hvor vi alligevel ville have et forbrug.

Eksempelvis er det klogt at drikke udvalgt urtete fremfor rent postevand. På den måde opnås en væsentlig del af behovet for mineraler, sporstoffer, antioxidanter, bitterstoffer og meget mere i det daglige behov for væskeindtag.

Vi samarbejder med biodynamikere og økologer om danske og altid først og fremmest lokale råvarer og eksperter indenfor Fytoterapi, kosmetiske plejeprodukter og lægeplantebaserede salver, olier og cremer.

Vi har baseret vores udsalg på selvbetjening og foretager ikke rådgivning omkring helbredsmæssige konsekvenser af planteindtag. Vi anbefaler derfor vores gæster at konsultere en phytoterapeut/ læge/ behandler, hvis der er behov for lægeplanter i kliniske sammenhænge og i forbindelse med sygdom.