Gårdbutik

Velkommen i gårdbutikken.

Tænk, at være i et univers hvor du kan stole på dine fødevarer og forstår, hvordan det hele hænger sammen

Muldiversets fødeforsyning er i virkeligheden – ud over at være en gårdbutik med alle dagligvarer – et bud på fremtidens bæredygtige spisekammer. Her kan du få et overblik over hvor simpelt, hvor velsmagende, hvor billigt og hvor diverst en fødehandel kan være når alt er lokalt, økologiske, biodynamisk og hjemmeproduceret.

Gårdbutikken er fyldt med årstidens grønt, vores egne syltevarer – som jo viser hvordan vi opbevarer vores høst til hele året, vores eget hjemmebag, og vores friske hjemmetilberedte salater og specialiteter. Muldiverset har også et stort udvalg i økologiske oste, kaffe, slik og chokolade. Der ud over har Muldiverset et Fytothek med et stort udvalg af lægeurter til te, samt lægeplantesalver, -olier og -cremer.

Muldiversets Gårdbutik er et bud på et sortiment, der giver mening i det daglige forbrug men også for hele fødeværdikæden. Der er især vægt på råvarer fremfor færdigvarer idet der inspireres til forbrugerens egen tilberedning af måltider.

Gårdbutikken sælger råvarer, der først og fremmest er dyrket i en radius af ca. 80 km fra Præstø. Gårdbutikkens sortiment er derfor loyal i en rækkefølge der hedder lokal, regional, national, udenlandsk. Sortimentet er fyldestgørende i en dagligdag, derfor er der også varer fra udlandet og andre steder i DK, som ikke produceres lokalt.

Muldiverset præsenterer også et stort sortiment af egenproducerede kolonialvarer efter egne opskrifter af lokale råvarer – udelukkende i økologisk og helst biodynamisk kvalitet.

Der ud over et sortiment af økologiske og bæredygtige materialist-produkter til personlig pleje samt kunsthåndværk af genbrugsmaterialer.